Tm trade Tm trade Kft.
2800 Tatabánya
Fűzfa utca 12.
Ügyfélszolgálat: 30/9279-390

autoszerszam.hu
  Főoldal » Katalógus » Adatvédelmi tájékoztató Regisztráció / Belépés  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   
Kategóriák

Akciós termékek
Gyorskeresés
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Legkedveltebb termékek

01 - Menetjavító betét, M6x1-1,5d
Menetjavító betét, M6x1-1,5d

02 - Féltengely porvédő
Féltengely porvédő

03 - Menetjavító betét, M8x1.25-1,5d
Menetjavító betét, M8x1.25-1,5d

04 - Menetjavító betét, M10x1.25 1,5d
Menetjavító betét, M10x1.25 1,5d

05 - Menetjavító betét, M12x1.25 1,5d
Menetjavító betét, M12x1.25 1,5d

06 - Vezérlésrögzítő, Opel 1.4-1.6-1.8 16V
Vezérlésrögzítő, Opel 1.4-1.6-1.8 16V

07 - Főtengelyrögzítő, Audi, VW, Seat, Skoda PDTDI új tipu
Főtengelyrögzítő, Audi, VW, Seat, Skoda  PDTDI új tipu

08 - Hónoló 32-90mm
Hónoló 32-90mm

09 - Féltengely gumiharang bilincshúzó
Féltengely gumiharang bilincshúzó

10 - Menetjavító betét, M14x1.5-1,5d
Menetjavító betét, M14x1.5-1,5d

11 - Olajszűrő leszedő 84/14 Mercedes V6-V8 CDI motoro
Olajszűrő leszedő 84/14 Mercedes V6-V8 CDI motoro

12 - Generátor ékszíjtárcsakulcs, TX50, BOSCH
Generátor ékszíjtárcsakulcs, TX50, BOSCH

13 - Menetjavító betét, M7x1-1,5d
Menetjavító betét, M7x1-1,5d

14 - Dugófej, XZN 16 furatos, Audi-VW, olajleeresztő
Dugófej, XZN 16 furatos, Audi-VW, olajleeresztő

15 - Üzemanyag légtelenítő pumpa, Opel 2.0D-2.2D
Üzemanyag légtelenítő pumpa, Opel 2.0D-2.2D

16 - Generátor ékszíjtárcsakulcs, XZN10, BOSCH
Generátor ékszíjtárcsakulcs,  XZN10, BOSCH

17 - Tárcsafék prés
Tárcsafék prés

18 - Menetjavító betét, M14x1.25x16.4
Menetjavító betét, M14x1.25x16.4

19 - Olajszűrő leszedő fogó, 50-114mm
Olajszűrő leszedő fogó, 50-114mm

20 - Belső seegerfogó 90 fokos, 65mm mélységig
Belső seegerfogó 90 fokos, 65mm mélységig
Hírek
Sok múlik a féltengely-gumiharang cseréjén
Új rögzítéstechnológia csavarodás ellen
Használt autók: Dízelt vagy benzinest?
4 litert fogyasztó új ©kodák
Melyik a legjobb nyári gumi Opel Astrára? - 185/56 R15
A Pumpa, a Dűzni, és két füstölgő kipufogócső
Elkészült az új Shelby Mustang GT500
Elárasztják az Uniót a villanyautók!
Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

hatályos: 2015.november 10.napjától

 

 1. Az adatkezelő személye

 

A Tm trade Kft.  (a továbbiakban:  adatkezelő), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen tájékoztató tartalmát.

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a mindenkori hatályos jogi szabályozásnak és a mindenkori adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak.

A www.autoszerszam.hu alatt megtalálható web oldallal és web áruházzal kapcsolatosan.

Az adatkezelő fenntartja magának a mindenkori jogot a tájékoztató megváltoztatására, de kötelezettséget vállal annak nyilvánosságra hozatalára és a fenti közzétételre.

 

Az adatkezelő adatai:

 Név:

Tm trade Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:

2800.Tatabánya, Fűzfa u. 12.

Képviselő:

Bata Béla

Elérhetőség tel:

+36 30 9279-390

Elérhetőség e-mail:

tmtrade@t-online.hu

Cégjegyzékszám, nyilvántartó cégbíróság:

11-09-003505 Komárom-Esztergom Megyei Cégbíróság

Adószám:

11192080-2-11

Adatvédelmi felelős:

Bata Béla ügyvezető

Adatkezelési nyilatkozat

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. 

Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról ; 

A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény; 

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; 

A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.

A honlapon adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.

A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. Ezen alvállalkozók nem jogosultak az Ön adatainak eltárolására, továbbadására, saját célú felhasználására.

 A honlapon gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A honlapon az üzemeltető különleges adatot nem gyűjt. A honlap látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz.

 Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást, nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási kérdéseit fogadja, és lehetőséget biztosít a felhasználó részére, hogy a saját adatlapját szüség szerint módosíthatja. 

 A honlapon előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett honlapra vonatkozik.

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét valamint rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Tájékoztatjuk, www.autoszerszam.hu  üzemeltető Tm trade Kft adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, tárolja. A Kft. törvényi kötelessége, hogy egyes adatokat és dokumentumokat minimum 5 évig tartó megőrizze és ennek eleget is tesz. 

Adatai kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek eleget teszünk.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. értelmében tájékoztatjuk, hogy a regisztrációjával, megrendelésével, mint Vásárlónk hozzájárul, hogy személyes adatait a Kft. a létrejött szerződés teljesítéséhez tárolja, kezelje és felhasználja.

Az adatszolgáltatás a Vásárló részéről teljes mértékben önkéntes. A Vásárló személyes adatainak kezelését, nyilvántartását a Vásárló maga módosíthatja és törölheti a saját adatlapjánA regisztrációkor megadott adatokat mindaddig tároljuk, amíg törlésüket nem kérik.

Megadott személyes adatait a Vásárló a www.autoszerszam.hu  felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja.

Amennyiben a Vásárló úgy ítéli meg, hogy jogellenes adatkezelés történt, írásban élhet tiltakozási jogával, továbbá bírósághoz fordulhat. A Tm trade Kft köteles a bejelentést kivizsgálni és a vizsgálat eredményéről a Vásárlót írásban tájékoztatni.

Hatósági, bírósági jogorvoslat

Az adatkezelő tevékenysége ellen panasz tehető, vizsgálati vagy hatósági eljárás indítható az Infotörvény alapján:

 Név:                Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
Székhely:        1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím:        1534 Budapest, Pf.: 834
Telefon:          +36 (1) 391-1400
Telefax:           +36 (1) 391-1410
E-mail:           
ugyfelszolgalat@naih.hu

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz is fordulhat.  A bírósági hatásköri és illetékességi szabályok jelölik meg, hogy a konkrét ügyben melyik bíróságnál lehet kezdeményezni az eljárást.

 

Menü
Cégünkről
Képtár
Hírek (1)
Általános információk (2)
Termékbemutatók
Autós hírek (8)
Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek (ÁSZF)
Adatvédelmi tájékoztató
Webáruház használata
Elérhetőség, nyitvatartás
Kapcsolat
Oldaltérkép
Akciós termékek  tovább
Renault 1,2 vezérműszíj feszítő
Renault 1,2 vezérműszíj feszítő
10.685Ft
8.000Ft
---------
Opel szeleplenyomó 1,5-1,7D
Opel szeleplenyomó 1,5-1,7D
16.830Ft
8.420Ft
---------
Szimmering szerelő készlet
Szimmering szerelő készlet
38.800Ft
24.600Ft
---------
Vezérlésrögzítő, univerzális
Vezérlésrögzítő, univerzális
6.500Ft
6.502Ft
---------
Vezérlésrögzítő, Audi 2.5 TDI  (91-97)
Vezérlésrögzítő, Audi 2.5 TDI (91-97)
28.575Ft
14.288Ft
---------
Vezérlésrögzítő készlet, VW 2.5 TDI/SDI (LT) (96-04)
Vezérlésrögzítő készlet, VW 2.5 TDI/SDI (LT) (96-04)
41.910Ft
20.955Ft
---------
Szíjfeszesség beállító, Renault R21.R25.Espace. Trafic.Master 2.
Szíjfeszesség beállító, Renault R21.R25.Espace. Trafic.Master 2.
9.881Ft
6.916Ft
---------
Szíjfeszesség beállító, Renault Laguna 2.2D
Szíjfeszesség beállító, Renault Laguna 2.2D
6.909Ft
4.836Ft
---------
Lendkerékrögzítő, Renault Laguna, Safrane, Espace 2.2D
Lendkerékrögzítő, Renault Laguna, Safrane, Espace 2.2D
5.751Ft
4.026Ft
---------
Lendkerékrögzítő, Opel, Isuzu
Lendkerékrögzítő, Opel, Isuzu
5.984Ft
4.188Ft
---------
Lendkerékrögzítő, Citroen, Peugeot, 1.5D
Lendkerékrögzítő, Citroen, Peugeot, 1.5D
4.547Ft
3.183Ft
---------
Lendkerékrögzítő, Citroen, Peugeot,  1.8/2.0-16v.1.9/2.1TD.
Lendkerékrögzítő, Citroen, Peugeot, 1.8/2.0-16v.1.9/2.1TD.
5.248Ft
3.673Ft
---------
Főtengelymeghúzó szerszám, Ford Mondeo 1.8-2.0 16V ,láncos
Főtengelymeghúzó szerszám, Ford Mondeo 1.8-2.0 16V ,láncos
21.844Ft
15.291Ft
---------
Adagolókerék leszedő, Renault
Adagolókerék leszedő, Renault
13.950Ft
17.356Ft
---------
Adagoló speciálkulcs, Renault
Adagoló speciálkulcs, Renault
10.531Ft
7.371Ft
---------
Adagoló rögzítő, Fiat 1.7-2,4 D
Adagoló rögzítő, Fiat 1.7-2,4 D
12.040Ft
12.037Ft
---------
Bevásárlókosár  tovább
0 cikk
RSS hírfolyam

Hírek



Akciós cikkek

Üzemeltető: Tm trade Kft.
Adószám: 11192080-2-11
Cégjegyzékszám: 11-09-003505 Komárom-Esztergom Megyei Cégbíróság
RSS Akciós termékek

autoszerszam.hu